Log In
bg
SDG 2 ZERO HUNGER
End hunger, achieve food security and improved nutrition and promote sustainable agriculture
SDG 2

9

Projects

5

Faculties

นวัตกรรมผลิตภัณฑ์กาแฟอะราบิกาจากกระบวนการ (Facultative Anaerobic Yeast (Fay) Process)

Faculty of Science

1. ความเป็นมาและความสำคัญ กาแฟอะราบิกาเป็นสายพันธุ์ที่ได้รับความนิยมบริโภคกันอย่างกว้างขวางซึ่งสามารถเพาะปลูกได้บริเวณภาคเหนือของประเทศไทย โดยกระบวนการหลังการเก็บเกี่ยวกาแฟอะราบิกามีรายงานว่าส่งผลต่อคุณภาพด้านกลิ่นรสของกาแฟและส่งผลต่อสิ่งแวดล้อมเนื่องจากมีน้ำทิ้งปริมาณมากว่า 1-20 ลูกบาศก์เมตรต่อกาแ...

Agricultural Product Quality Analysis Service Product Processing And Product Development Services

Faculty of Agricultural Product Innovation and Technology

Academic Service Project Faculty of Technology and Agricultural Product Innovation Srinakharinwirot University was established in order to strengthen cooperation between the faculty and the private sector who are interested in applying knowledge arising from research that has been carried out contin...

Ai Social Healing Project

Faculty of Agricultural Product Innovation and Technology

From the outbreak of the COVID-19 virus that has affected people's lives. Carrying out entrepreneurial activities Including teaching and learning arrangements since the beginning of 2020 onwards, until now the situation is likely to be severe. and affecting the lives of such people Faculty of Techno...

Grassroots Economy Development Project With Technology And Agricultural Product Innovation

Faculty of Agricultural Product Innovation and Technology

Activity 1: Workshop on developing innovative food products from raw materials in Nakhon Nayok Province. (Development of creative products from Madan) Held a workshop on March 31, 2021 at the Institute of Science and Technology Research. Pathum Thani Province By bringing representatives from commun...

หลักสูตรผลิตภัณฑ์อาหารจากวัตถุดิบท้องถิ่นนครนายก

Faculty of Agricultural Product Innovation and Technology

สาขาวิทยาศาสตร์การอาหารและโภชนาการ ได้มีการพัฒนาหลักสูตรการแปรรูปผลิตภัณฑ์อาหารจากวัตถุดิบท้องถิ่นนครนายกผ่านระบบ Moodle ซึ่งเป็นการเปิดโอกาสให้ประชาชน ชุมชนภายนอกสามารถเรียนรู้ได้ด้วยตนเอง และสามารถนำไปประกอบอาชีพสร้างรายได้ในอนาคตได้

Academic Service For Agricultual Society, College Of Creative Agriculture For Society (Ccas), Sub Activity: Organic Peddy Field And Organic Chicken Farm

Bodhivijjalaya College

This project's goals were to research and preserve the local rice varieties, increase the production of the local black sticky rice, learn more regarding the organic paddy field in the SWU, Sakaeo area, and build a learning center for local farmers and other people with an interest.

Application Of Antagonistic Microorganisms Isolated From Riparian Forest Soils For Biological Control Of Colletotrichum Spp. Causing Anthracnose Disease In Chili

Bodhivijjalaya College

The plant-pathogenic fungi Colletotrichum spp. are the causal agents of the anthracnose disease that affects chili and other tropical crops. Chili anthracnose is one of the most destructive diseases affecting chili fruits in Thailand, significantly reducing fruit quality and chili production. Curren...

"Swu ตู้แบ่งปัน"

OFFICE OF THE PRESIDENT

จากสถานการณ์การระบาดของเชื้อไวรัสโคโรนา 2019 (Covid-19) ตั้งแต่ปี พ.ศ. 2563 เป็นต้นมา ส่งผลกระทบทั้งด้านเศรษฐกิจ สังคม และสิ่งแวดล้อมให้แก่ประชาชนทั่วไป และประเทศชาติเป็นอย่างมาก ด้วยความตระหนักถึงการแบ่งปัน มหาวิทยาลัยศรีนครินทรวิโรฒ ดำเนินการจัดกิจกรรมการบริการวิชาการแก่สังคม ให้แก่บุคลากร นิสิต แ...

โครงการขับเคลื่อนเศรษฐกิจและสังคมฐานรากหลังโควิดด้วยเศรษฐกิจ Bcg มหาวิทยาลัยศรีนครินทรวิโรฒ (Swu-U2T For Bcg)

Social Service Office

รัฐบาลมีแผนงานในการฟื้นฟูเศรษฐกิจและสังคมที่ได้รับผลกระทบจากการแพร่ระบาดของโรคติดเชื้อไวรัสโคโรนา 2019 (Covid-19) ที่มุ่งเน้นการรักษาระดับการจ้างงานของผู้ประกอบการและการกระตุ้นเศรษฐกิจของประเทศ โดยในปี พ.ศ. 2564 มหาวิทยาลัยศรีนครินทรวิโรฒ ได่ดำเนินโครงการยกระดับเศรษฐกิจและสังคมรายตำบลแบบบูรณาการ (1...